Adam godt fornøyd med første semifinale

Charlie Adam sier seg godt fornøyd med resultatet av den første semifinalen i Carling Cup, mot Manchester City, men poengterer at jobben kun er halvgjort ennå.

Liverpool har aldri tapt på hjemmebane i de 14 tidligere semifinalene de har spilt i ligacupen. Det er et godt omen foran returkampen mot City. Adam vil imidlertid ikke la en slik statistikk bli en hvilepute.

- Jeg anser det hele fortsatt for helt åpent. Etihad Stadium er en vanskelig bane å spille på. Jeg tror tapet mot oss kun var deres andre på hjemmebane denne sesongen, så det blir vanskelig på Anfield også, uttaler Adam til Liverpool Daily Post.

- Nå har vi kamper mot Stoke og Bolton å se frem til, og så får vi ta oss av returkampen mot City når den tid kommer. Ingenting er avgjort. Vi har nye 90 minutter med hardt arbeid foran oss. Vi vil få en fantastisk støtte fra tribunene. Støynivået kommer til å bli høyt på Anfield. Det blir en fantastisk returkamp, og forhåpentligvis klarer vi å gjøre jobben, fortsetter han.

- Det blir vanskelig, men vi vil forberede oss godt og være klare. Det kan bli en fantastisk kveld på Anfield.

Liverpool ble det første laget til å forhindre City-scoring i Eastlands på 35 kamper.

- Det faktum at vi holdt nullen vil gi oss selvtillit. Ikke minst fordi vi tapte med tre mål i vår forrige kamp der. City har toppspillere, så det blir vanskelig. De hadde en tøff kamp på søndag, mens vi har sett frem til denne kampen. Vi er fornøyd med vår prestasjon.

- Dette var et godt resultat på bortebane. Når et lag som Manchester City har hjemmebanefordel kan de virkelig ødelegge for deg. De prøvde å finne åpninger, men vi måtte tette dem, og vår manager hjalp oss.

- Til syvende og sist tar vi med oss en 1-0 ledelse til returkampen på Anfield. Denne klubben bør vinne trofeer, og det har vært noen år siden sist den gjorde det. Det er en ære å komme til en klubb som dette. Vi ønsker å vinne så mange trofeer som mulig. Nå er vi i semifinalen i Carling Cup, og kan se frem til en FA-cupkamp mot Manchester United. Vi er fortsatt med i begge cupene, og vil forsøke å vinne dem.