Adam ser frem til City-kampen

Etter 90 minutter på banen mot Hearts, håper Charlie Adam at han også får spilletid mot Manchester City på søndag.

- Det beste med seieren over Hearts er at det gir oss et løft foran kampen mot Manchester City. Vi slo tilbake etter tapet i helgen, en kamp som alle var skuffet over. Vi visste det ville bli en vanskelig kamp, men vi besto prøven og vant 1-0. Nå ser vi frem til søndag, uttaler Adam til ITV 4.

- Den regjerende ligamesteren kommer til Anfield, og de vet de vil få en hard kamp mot oss, akkurat som vi vet at vi vil få en hard kamp mot dem. Man City er et topplag med toppspillere, men vi har gode spillere vi også, så vi ser frem til dette. Det blir en stor kamp, spår skotten.

- Vi skal restituere oss, og på lørdag skal vi sette oss ned og ta en vareopptelling. Vi vet at dersom vi spiller opp mot vårt beste, så vil vi ha en god mulighet til å vinne kampen.

Adam legger ellers ikke så mye vekt på at han ble buet på av Hearts-publikumet når han returnerte til sitt fødeland i går.

- Det var godt å være tilbake. Når du forlater Skottland, er det ikke så ofte du får sjansen til å komme tilbake og spille mot en skotsk klubb. Det var en god kamp, og en fin seier, som jeg synes var ganske fortjent. Vi kontrollerte store deler av kampen, leverte godt pasningsspill og burde kanskje ha scoret i første omgang også. Men totalt sett er vi fornøyd, og ser frem til returkampen.