Agger glad for å være tilbake

Daniel Agger var tilbake etter ribbeinsbruddet han pådro seg i ligacupfinalen i helgens 1-1 kamp mot Aston Villa. Dansken er glad for at skaden endelig er leget.

Agger fikk sine første minutter på banen etter en seks uker lang ufrivillig pause, og virket spillesugen da han spilte det siste kvarteret mot Villa. Liverpool har tapt fem av seks ligakamper i midtstopperens fravær.

- Det er alltid hyggelig å spille. Det spiller ingen rolle hvilken form laget er i, det er alltid vanskelig å se kamper fra tribunen, sier dansken til Daily Mail.

- Jeg burde være vant til det nå, med alle skadeproblemene jeg har hatt, men det er vanskelig når du er ute av stand til å bidra.

- Jeg har kun to treningsøkter bak meg, så det vil gå en uke eller to før jeg er i god form igjen, legger han til.

Nå fokuserer Agger på tirsdagens bortekamp mot Blackburn. Semifinalen i FA-cupen mot Everton er ikke i spillernes tanker ennå.

- Jeg tror ikke kommende helgs kamp er i våre tanker ennå. Vi spiller mot Blackburn i morgen kveld, og vi må prestere bedre enn vi har gjort dersom vi ønsker å oppnå et godt resultat der.

- Når du spiller for en klubb som denne er det alltid mye å spille for, uavhengig av om vi er med og kjemper om et trofé eller ei. Vi må prøve å vinne hver eneste kamp – spesielt på Anfield – men det har vi ikke klart de siste ukene. Nå må vi snu denne trenden.

- Vi skapte en rekke gode sjanser mot Aston Villa. Spesielt mot slutten av kampen. Men vi klarte ikke å omsette dem i scoringer. Det er et faktum som vi ikke får gjort noe med nå.

- Det er flere årsaker til de svake resultatene. Vi har ikke spilt bra, vi jobber ikke på riktig måte, men vi gjør alt vi kan for å rette på dette, og forhåpentligvis snur lykken snart.

- Vi klarte ikke å gjøre et vinnermål mot Villa. Kanskje er det fordi vi ikke er gode nok, eller at vi ikke fikk de riktige sjansene. Faktum er at kampen endte 1-1, og vi må gi Villa kreditt for å ha jobbet hardt. Med litt mer flaks kunne vi ha gjort ett mål til.