Agger har tro på seier mot Tyskland

Daniel Agger har tro på at Danmark kan slå Tyskland i siste gruppespillskamp og gå videre til kvartfinale. Danmark-Tyskland har avspark kl 20.45 i Lviv.

- Vi vil virkelig det her. Med innstilling kommer du langt i fotball. Det er selvfølgelig ikke alt, men mye av det. Hvis den er på plass, så har du vunnet en tøff kamp. Og innstillingen har virkelig vært til stede. Vi har kjempet for hverandre og vist på banen at det er riktig at vi er her, og mer enn det, sier Daniel Agger til ekstrabladet.dk.

Agger er ikke tilfreds med alt som har stått skrevet etter Portugal-kampen.
- Jeg blir opprørt når det fremstilles at jeg er skuffet over at jeg har spilt en dårlig kamp. Jeg synes ikke jeg gjorde det. Mot Portugal beviste vi at vi har evnen til å komme tilbake. Vi jobber for hverandre.

Tror dere seriøst at dere kan slå Tyskland?
- Selvfølgelig tror vi på det. Som jeg har sagt før så er vi et godt fotballag, og mentalt er vi på et nivå eller to over det jeg tidligere har sett av dette laget.

Agger bryr seg lite om det blir en god fotballkamp.
- Vi trenger en seier. Det er det som teller for meg, avslutter Agger.

Danmark-Tyskland har avspark klokken 20.45 i Lviv. Oppgjøret sendes direkte på TV2. Danmark vil avansere til kvartfinale med seier. Uavgjort vil kun rekke dersom Portugal taper. Danskene ryker ut med tap.