Agger om YNWA-tatoveringen

Daniel Agger forklarer hvorfor han fikk tatovert inn initialene til «You’ll Never Walk Alone» på høyrehånden. Midtstopperen føler seg som en del av klubben og byen Liverpool.

Daniel Agger returnerte til Melwood i sommer med en ny YNWA-tatovering på fingrene på høyre hånd. Midtstopperen, som skrev under ny langtidskontrakt med Liverpool på fredag, sier det var en enkel avgjørelse.

- Det var noe jeg hadde tenkt på lenge. Som sagt føler jeg meg som en del av klubben - og av byen. Jeg har vært her lenge nå, så det var en enkel avgjørelse, sier Daniel Agger til Liverpoolfc.com.

- Jeg er stolt av å være her. Jeg synes fingrene mine viser det. Jeg trives med livet under den nye manageren. Jeg liker det virkelig. Jeg er lykkelig hver dag jeg går på trening.

- Jeg føler virkelig at vi har et godt lag, en god mentalitet og en god spillestil som jeg ønsker å spille etter. Jeg tror definitivt at vi kan komme tilbake (i toppen).

- Jeg er ingen tilhenger av å se inn i fremtiden. Jeg tar hver dag som den kommer, men jeg jobber hardt hver dag og forsøker å oppnå de målsettingene jeg ønsker. Det er viktig at alle fokuserer på å oppnå disse målsettingene.