Agger på ønskelisten til Mancini

The Times skriver at Manchester City har informert Liverpool om at de er interessert i å kjøpe Daniel Agger, men «The Citizens» har ikke fulgt opp henvendelsen med et reelt bud.

Brian Marwood, sjef for det fotballadministrative i Manchester City, har kontaktet Ian Ayre, Liverpools administrerende direktør, for å registrere sin interesse for Daniel Agger, men fikk til svar at Anfield-klubben ikke ønsker å selge midtstopperen.

Roberto Mancini har pekt ut Agger som den kvalitetsstopperen han ønsker å erverve, og interessen har blitt forsterket etter at Vincent Kompany reiste hjem fra Citys preseason-tur i Asia med en leggskade.

Liverpool vil bare vurdere å selge 27-åringen dersom de mottar et bud av en slik størrelse som gir Brendan Rodgers mulighet til å skaffe en rekke nye signeringer med fortjenesten av salget.

Liverpool går videre med sine planer om å komme til enighet med Daniel Agger om en ny kontrakt. Dansken har to år igjen av sin nåværende avtale. Men ettersom Agger ønsker en betydelig lønnsøkning og City vurderer et bud, kan Rodgers havne i en slik situasjon der det vil høres fornuftig ut å selge den tidligere Brøndby-spilleren, selv om det ville være en upopulær avgjørelse blant fansen.

Barcelona og Real Madrid skal også være interessert i Agger. Ingen av de spanske klubbene har kommet med et formelt bud. City verdsetter Agger til £12M og står klare til å komme med et bud dersom Liverpool er villig til å gjøre forretninger.