Agger spiller videre med brudd i kneskåla

Liverpool Echo melder at Daniel Agger ikke kommer til å ta noen pause fra fotballen selv om det nå viser seg at han har pådratt seg et lite brudd i kneskåla. OPPDATERT

Dansken insisterer på at det ikke er noe problem for ham å spille de kommende kampene med et lite brudd i kneskåla. Echo melder at midtstopperen først fryktet at han var ute for resten av sesongen etter smellen han fikk mot Manchester United for halvannen uke siden. Men Agger spilte som kjent hele kampen mot Norwich på lørdag.

Forsvarsspilleren pådro seg skaden da han kolliderte med lagkamerat Glen Johnson mot tampen av kampen mot Manchester United på Anfield. Han ble da båret av banen med det han trodde var en langtidsskade.

En scan etter kampen viste imidlertid at Agger ikke hadde pådratt seg noen båndskader, og at det kun var snakk om en liten sprekk i benet som ikke er så alvorlig at det holder ham borte fra fotballen. 

- Jeg fryktet det verste da det skjedde. Når jeg forsøkte å reise meg ville bare ikke muskelen i kneet mitt fungere. Jeg følte meg ustødig, og den medisinske staben trodde jeg hadde pådratt meg en alvorlig korsbåndskade, forklarer Agger.

- Jeg trodde det var riktig ille, og at jeg ville bli satt ut av spill i månedsvis. Men heldigvis dreide det seg kun om et veldig hardt slag mot kneet. Jeg har et lite brudd i benet, men det er bare en liten skade. Det er ikke noe problem. Jeg begynte å trene igjen på fredag, og kunne greit spille Norwich-kampen.

- Jeg følte meg veldig komfortabel under kampen, og syntes det var morsomt å spille. Jeg synes jeg fortjener litt flaks nå, etter alle problemene jeg har hatt tidligere.

Agger innrømmer at seieren over Norwich har gitt alle i troppen et løft.

- Vi har spilt like godt som mot Norwich i flere kamper, men forskjellen var at vi fikk uttelling på sjansene våre på lørdag. Vi kunne ha gjort enda flere mål, for vi skapte mange sjanser. Men fem var nok. Seieren gjør godt for selvtilliten, og vi trengte tre poeng.

- Det som var skuffende var målene vi slapp inn. Det er noe vi definitivt må jobbe med. Det er alltid enklere å vinne kamper når du holder nullen. Selv når vi har spilt god angrepsfotball har vi tidligere vært i stand til å holde buret rent.

Agger håper nå at Luis Suarez skal klare å beholde scoringsformen.

 - Når Luis spiller som på lørdag er det vanskelig å finne ord for å beskrive prestasjonen hans. Det var tre meget gode avslutninger, og han besitter topp kvaliteter, uttaler dansken til Echo.