Aggressive Skrtel et førstevalg

Trener Steve Clarke sier at Martin Skrtel nå har sin beste sesong i Liverpool og er et førstevalg, etter at slovaken har tatt ansvar og blitt mer aggressiv i straffefeltene på hver side av banen.

- Det er naturlig at når du utvikler deg som spiller vil aggresjonen begynne å vise seg i større grad ute på banen. Han har vist god aggresjon i begge straffefeltene denne sesongen, sier Clarke til liverpoolfc.tv.

- Han er en fin kar, han ønsker å lære. Han er veldig hyggelig, veldig stille. Han er ikke like aggressiv som han ser ut på banen. Mange spillere som jeg har kjent opp gjennom årene kan være veldig aggressive på banen men snille utenfor – Martin er en av dem.

- Etter hvert som spillere utvikler seg, vil de skape en rolle på laget. Martin har tatt det ansvaret i år og han har uten tvil blitt mye bedre.

- Jeg vil si at han har sin beste sesong for Liverpool, men vi er bare halvveis og det er mange kamper igjen. Han holder posisjonen, du må si at han er et av førstevalgene i midtforsvaret for øyeblikket, men han vet at det er en rekke spillere bak ham dersom han ikke fortsetter med samme høye standard.

- Når du har en god tropp da vil alle konkurrere og presse hverandre, og du får gjerne de prestasjonene som Martin viser.