Aldridge gjest hos Viasat

Liverpool-legenden John Aldridge er gjest i Viasats studio på søndag i forbindelse med Liverpools FA-cupkamp mot Stoke.

Lørdag 17. og søndag 18. mars spilles kvartfinalene i FA-cupen. Av de åtte lagene som er igjen i den tradisjonsrike og prestisjetunge cupen, finner vi syv Premier League-lag og bare Leicester fra The Championship. Det er Tottenham, Chelsea og Liverpool som er bookmakernes favoritter til vinne turneringen, og alle tre har hjemmekamp i kvartfinalen. Viasat viser alle de spennende kvartfinalene direkte, både på tv og på web-tv via www.viaplay.no.

Tottenham har vunnet hele åtte FA-cup-pokaler gjennom historien, men ikke siden 1991 da de slo Nottingham Forest i finalen. Chelsea på sin side har vunnet FA-cupen tre ganger de siste fem sesongene. Liverpool vant FA-cupen sist i 2006, da de slo West Ham i straffesparkkonkurranse. Både Stoke (2011) og Everton (2009) har spilt finale i FA-cupen de siste årene, men begge mislyktes i å sikre seg den gjeve pokalen.

Programleder Daniel Høglund loser seerne gjennom FA-cuphelgen. Lørdag er Thomas Myhre gjest i studio, og søndag er både Thomas Myhre og den tidligere Liverpool-helten John Aldridge gjester.

Sendeplan kvartfinalene i FA-cupen 2012:

Lørdag 17. mars kl. 13.45: Everton-Sunderland.
Direkte på Viasat Fotball/Sport HD.
Roar Stokke kommenterer.

Lørdag 17. mars kl. 18.30: Tottenham-Bolton.
Direkte på Viasat Fotball/Sport HD.
Thor Eggen kommenterer.

Søndag 18. mars kl. 15.05: Chelsea-Leicester.
Direkte på Viasat Fotball/Sport HD.
Roar Stokke kommenterer.

Søndag 18. mars kl. 17.00: Liverpool-Stoke.
Direkte på Viasat 4/Sport HD.
Thor Eggen kommenterer.


Kilde: Viasats pressemelding