Allen kan debutere mot West Brom

Brendan Rodgers bekrefter at Joe Allen er aktuell for å debutere for Liverpool i ligaåpningen borte mot West Bromwich. Må se på tilstanden til landslagsspillerne før laget tas ut.

Joe Allen fullførte sin overgang fra Swansea på fredag, og Brendan Rodgers har midtbanespilleren i planene foran møtet med West Bromwich på lørdag.
- Ja, bekrefter Brendan Rodgers overfor Liverpoolfc.com.

- Vi fikk klarsignal (spilletillatelse) i helgen, og deretter reiste han avgårde med landslaget. Jeg er sikker på at han har hatt noen fine første dager her. Som jeg sa til ham, jeg fikk en flott velkomst av folk her og spillerne har vært strålende siden jeg kom hit – og jeg er sikker på det vil bli det samme for ham, men dere må spørre ham om det.

Brendan Rodgers har en idé om hvordan lagoppstillingen mot West Bromwich kommer til å se ut, men han må undersøke tilstanden til de syv førstelagsspillere som returnerer tilbake fra landslagsoppdrag i løpet av dagen, før han tar ut laget.

- Vanligvis har jeg en god idé om hvordan laget skal se ut, men det er vurderinger som jeg må ta i løpet av de neste par dagene når det gjelder spillerne som kommer tilbake og deres form. Når det gjelder taktikk og mine tanker om kampen, har jeg allerede laget i hodet.

- Vi hadde 16 spillere på trening onsdag morgen, Vi har selvsagt en rekke spillere som kommer tilbake fra landskamper i kveld. De kom alle ganske godt fra det. Spillerne ser ut til å være i god forfatning. Intensiteten i arbeidet har vært meget, meget god.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken