Allsidig Suarez

Luis Suarez scorer som aldri før for Liverpool, men manager Kenny Dalglish understreker at det er mye mer ved spillet til søramerikaneren enn at han putter ballen i nettet.

Luis Suarez har scoret syv mål på de åtte siste kampene i helrødt, etter en heller målfattig periode. Høydepunktet kom sist lørdag, med hans fantastiske hattrick mot Norwich, men Kenny Dalglish er opptatt av å understreke at hans nr.7 er mye mer enn en målscorer.

- Det spiller ingen rolle om du har spilt i engelsk fotball i et år eller om du nettopp har kommet, du vil alltid ha perioder som angriper hvor du ikke kommer til å score mål, forklarer Dalglish til Liverpool Echo.

- Du vurderer imidlertid ikke en angriper kun ut fra antall mål. Selv da Luis ikke har scoret har han alltid gjort noe i en kamp som vi har dratt nytte av. Noe som gjør at du sier «whoah!».

- Hans scoringer på lørdag kom ikke fra åpne sjanser. Den første smelte han inn med venstrefoten og den andre med utsiden av høyrefoten, det var to meget gode avslutninger.

- Det er bare tilfredsstillende at spillerne får sin belønning for hva de har gjort da det har vært kamper hvor de har spilt bedre og ikke fått tilbake hva de fortjente.