Antyder at spillere vil bli hvilt

David Moyes hvilte i går nøkkelspillere som Jelavic, Baines og Cahill med tanke på helgens semifinale i FA-cupen. Kenny Dalglish antyder at han kommer til å gjøre noe lignende mot Blackburn i kveld.

Liverpool-manageren hinter om at han vil rotere litt på mannskapet i forbindelse med kveldens kamp på Ewood Park, i et intervju med Liverpool Daily Post.

- Vi har hatt en ekstra dag med hvile nå i forhold til noen klubber, da flere spilte i går. Men det betyr selvsagt at vi får mindre hvile foran kampen på lørdag, ettersom vi nå spiller tirsdag. Vi får en dag mindre på oss til å komme til hektene til semifinalen, konkluderer Dalglish.

- Jeg mener vi alltid har vist respekt for hver eneste turnering vi har spilt i. Vi har vist respekt for både Carling Cup og FA-cupen, der en rekke managere ikke har stilt med sitt beste mannskap, fortsetter han.

- Det er mange kamper som skal spilles, og vi har mange spillere i troppen vår. De er alle gode spillere, så ja, vi vil gjøre endringer i lagoppstillingen. Vi ønsker ikke at våre spillere skal bli utbrente. Det er en av grunnene til at vi har rotert på mannskapet på topp.