Antyder mulighet for Suso

Brendan Rodgers sier at mangel på offensive alternativer vil gi spilletid for klubbens U21-spillere, deriblant 18-årige Suso. Har ingen betenkeligheter med å bruke unge spillere.

Suso har ingen offisielle førstelagskamper for Liverpool, men fikk vist seg frem under sesongoppkjøringen i USA. Med få offensive alternativer kan spanjolen få en sjanse fremover.

- Det kommer kanskje til å bli en mellomliggende måte å arbeide på nå. Gutter som Suso vil få sin mulighet, sier Brendan Rodgers til diverse fansider og blogger.
 
- Andelen av U21-spillere i Premier League er statistisk veldig, veldig lav. De neste tre eller fire månedene får vi se om vi har nok gode unge spillere. Det vil føre oss til januar, og vi skal vurdere det da.

 - Hvis du gråter for en mulighet, vil du kanskje få en nå. Da må du ta vare på den som unge Raheem Sterling. Han har vært fantastisk.

Rodgers innrømmer imidlertid at han har irrettesatt Sterling et par ganger.
- Jeg har tatt ham et par ganger og sagt:" Kom igjen min venn".

Manageren har ingen betenkeligheter med å bruke unge spillere.
- Jeg har gjort det i hele min korte managerkarriere. Jeg har en iboende tro på unge spillere, men de må ta talent og personlighet.

Liverpool står overfor et tett kampprogram.
- Vi er i en posisjon hvor vi har minimum 25 kamper frem til januar. Våre ressurser kommer til å bli strukket til det ytterste. Vi har fortalt dem at dersom de har småskader, må de manne seg opp. Vi må stå sammen og være sterke. 

Brendan Rodgers vet at han må være kreativ for å finne offensive alternativer.
- Vi har en plattform her med hardt arbeid og integritet i denne gruppen. De har vært fantastiske i sitt arbeid.

- Januar er alltid en vanskelig måned for spillerkjøp uansett hvordan du gjør det, men det er noe vi må se på.

- Forhåpentligvis kan speideravdelingen komme sammen denne måneden , og det vil bli mye godt arbeid fra nå og frem til da, finne transfermål og profiler som vil passe inn i måten vi spiller på.

- Frem til da må vi være kreative på grunn av begrensede muligheter helt fremme. Jeg må finne ulike løsninger.

Målmaskinen Samed Yesil ble hentet inn for å styrke U21-laget, men kan nå være nærmere førstelagstroppen enn først planlagt.