Aquilani spilte 85 minutter

Alberto Aquilani fikk 85 minutter for Milan mot Catania. Sjekk hvordan det gikk med de utlånte her.

Aquilani startet på høyrekanten, og italieneren spilte 85 minutter av Milans bortekamp mot Catania. Robinho sendte milaneserne i føringen før pause, før Nicola Legrottaglie utlignet for hjemmelaget kvarteret ut i andre omgang. 1-1 ble også sluttresultatet på Stadio Angelo Massimo.

Danny Wilson satt på benken i 90 minutter da Blackpool slo Southampton 3-0 på Bloomfield Road i Championship, mens Peter Gulácsi led samme skjebne da Hull tapte 0-2 hjemme for Coventry.

I League One var David Amoo i aksjon for Bury da de møtte Tranmere hjemme på Gigg Lane. Amoo spilte hele kampen for Manchester-vertene. Scoringer av Efe Sodje og Giles Coke sørget for at Bury til slutt vant 2-0 mot gjestene fra Merseyside.

Rochdale spilte 3-3 hjemme mot Walsall i samme divisjon, men Stephen Darby var ikke involvert. Leiesoldaten ble observert på akademiet i Kirkby i forbindelse med juniorkampen mot Huddersfield i formiddagen, og det er grunn til å tro at høyrebacken sliter med en skade.

Toni Silva assisterte utligningsmålet til Adebayo Akinfenwa da Northampton klarte 1-1 borte mot Crewe i League Two. Silva ble byttet etter 63 minutter - kun fire minutter etter utligningsmålet. Kampen endte også 1-1, etter at Northampton-keeper Neal Kitson reddet et straffespark på overtid.

Fortuna Düsseldorf og Villyan Bijev spiller hjemme mot St. Pauli på mandag, mens Joe Cole og Lille tar imot Toulouse på Stadium Lille Métropole i morgen ettermiddag.  Dani Pacheco og Rayo Vallecano spiller 21.30-kampen i La Liga borte mot Real Sociedad i morgen kveld.