Aquilani tilbake på banen

Alberto Aquilani kom inn som innbytter da Milan med nød og neppe greide å holde Arsenal på avstand i Champions League. Tre av fire utlånsspillere tapte i Football League.

Alberto Aquilani kom på banen etter 70 minutter mot Arsenal i London. Hjemmelaget måtte ta inn 0-4 fra første kamp i Milano og hadde redusert til 3-4 før første omgang var over. Robin van Persie bommet på en kjempesjanse et stykke ut i 2.omgang, men Aquilani hadde nær lagt opp til et bortemål like etter at han kom inn da han la ballen på et sølvfat. Sjansen ble imidlertid brent etter at Liverpools utlånte midtbanespiller hadde tatt et sjelden løp framover fra sin nokså defensive sentrale rolle. Milan holdt imidlertid ut til avansement til kvartfinalen i Champions League. Alberto Aquilani mangler nå fire kamper før overgangen til Milan kan gjøres permanent.

I Championship spilte Danny Wilson hele kampen for Blackpoool da Derby på hjemmebane snudde 0-1 til 2-l, etter at tidligere reservelagspiller Tom Ince hadde sørget for et tidlig ledermål for gjestene.

I League 1 er nå Rochdale helt på bunnen av tabellen etter at det ble tap 2-1 borte mot Carlisle. Stephen Darby spilte hele kampen for Rochdale.

Det ble også 90 minutter for David Amoo, da hans Bury røk 4-1 borte mot Sheffield Wednesday.

Toni Silva var imidlertid med på en seier med Northampton i League 2, som fikk laget vekk fra bunnplassen. Det stod 3-0 hjemme mot Bristol Rovers da Silva kom inn som innbytter etter 56 minutter, og sluttresultatet ble 3-2.