Arvet en tropp med mye kvalitet

Brendan Rodgers mener han har mye kvalitet i troppen, og trekker spesielt frem angrepet som en sterk lagdel foran den nye sesongen. Gomel er i bedre fysisk form.

Denne uken er første gang Brendan Rodgers har hatt hele troppen på Melwood, med unntak av Craig Bellamy som er på vei tilbake til Cardiff. Manageren synes han har arvet en stall med mange kvalitetsspillere.

- Jeg vil ha kvalitetsspillere i hele laget. Målvakten er en av de beste i verden, i den bakre fireren har vi gode, topp internasjonale spillere, og vi har en ung midtbane som kan spille, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Så ser jeg på potensialet til fire i angrep, med Borini, Suarez, Gerrard og Downing, og vi har fart, kraft, kreativitet og sultne spillere. Jeg er spent tiden fremover, sier manageren, som ikke nevner Andy Carroll i den sammenhengen.

- Det vil ta litt tid for at kjemien dem mellom skal sette seg. Derfor gjør vi vårt arbeid på banen, så vi med tiden kan utføre disse mønstrene.

I kveld kommer Gomel til Anfield, for den andre kampen i Europa League-kvalifiseringen. Gomel var tidvis det klart beste laget i oppgjøret forrige torsdag.

- På dette tidspunktet er de bedre enn oss fysisk. De har spilt 15 kamper, så kampformen deres er bedre. Vi ble slitne mot slutten, men klarte å holde nullen, noe du aldri kan undervurdere. De gjorde det vanskelig for oss ved å sitte dypt. Det handler om å sørge for at vi er disiplinerte taktisk.