Assaidi har skrevet under langtidskontrakt

Liverpool FC bekrefter at Oussama Assaidi har bestått den medisinske testen og at spilleren har signert en langtidskontrakt med Anfield-klubben. Han skal spille med trøye nummer 11.

Liverpool FC melder på sine offisielle nettsider at de har fullført kjøpet av Oussama Assaidi fra den nederlandske klubben SC Heerenveen. Vingen har valgt å spille i trøye nummer 11 i Liverpool. Altså trøyen som Maxi Rodriguez hadde inntil nylig.

24-åringen bestod den medisinske testen på Melwood før han signerte en langtidskontrakt med klubben tidligere i dag. Liverpool FC har ikke oppgitt kontraktens lengde, men Daily Mail hevder det er snakk om en fireårskontrakt. Tabloidavisen hevder også at Assaidi vil få tre ganger så mye i lønn i Liverpool som de £7000 i uken han fikk utbetalt i Heerenveen.

- Jeg er veldig glad for å skulle spille for denne store klubben. Jeg fikk en god følelse første gang jeg snakket med treneren. Jeg hadde tilbud fra andre store klubber, men jeg har ventet på dette øyeblikket, uttaler mannen som har 22 landskamper for Marokko til Liverpoolfc.com.

- Treneren ga meg som sagt en god følelse. Det er en drøm som går i oppfyllelse å skulle spille sammen med disse store spillerne, og jeg håper treningene her vil hjelpe meg til å bli en enda bedre spiller.

- Når jeg har sett Liverpool har stemningen alltid vært god, fansen er fantastiske og jeg er glad for å være her.

Assadi gjorde 20 mål på 68 kamper i den nederlandske toppdivisjonen for Heerenveen. Han blir Brendan Rodgers' tredje spillerkjøp i sommer, etter Fabio Borini og Joe Allen.

- Vi er godt fornøyd med dette spillerkjøpet. Han er en ung spiller som har gjort det veldig bra, og spesielt de par siste sesongene, i Holland, uttaler Liverpool-manager Rodgers.

- Han vil passe perfekt inn i vår spillestil. Han er en spennende spiller som er veldig god en mot en, og jeg tror publikum vil betrakte ham som en spennende spiller.

- Vi forventer ikke så alt for mye av ham til å begynne med. Han trenger tid til å finne seg til rette, men vi er veldig glade for at han har valgt å komme hit fremfor en rekke andre klubber.

- Jeg ser frem til å hjelpe ham med utviklingen, og jeg håper han blir en veldig viktig del av denne klubben.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.