Assist men tap for Kuyt

Dirk Kuyt og Nederland tapte i kveld for Bayern Munchen i en oppkjøringskamp til EM. Spilletid for Pacheco i testimonial.

Nederland møtte tapende Champions League-finalist Bayern Munchen på Allianz Arena i kveld. Dirk Kuyt er med i EM-troppen til de oransje, og var mannen som spilte frem Klaas Jan Huntelaar da han satte inn kampens 1-1 mål etter at Toni Kroos hadde skytt Bayern i føringen.

Luciano Narsigh ga så Nederland ledelsen, før mål av Nils Petersen og Mario Gomez like før slutt ga vertene en 3-2 seier.

Spilletid for Pacheco
Dani Pacheco spilte i kveld for Norwich i anledning en testimonialkamp for Adam Drury. Motstander var Celtic, og Pacheco startet på benken for the Canaries.

Pacheco ble en publikumsfavoritt på utlånet sitt til Norwich i 2010/11-sesongen, og kom inn til den andre omgangen. Han har ofte ytret seg positivt om klubben til Paul Lambert, og har også den siste tiden blitt linket tilbake dit etter at verken Rayo Vallecano og Atletico Madrid valgte å hente spilleren permanent etter forrige sesongs noe spesielle utånsavtale.

Norwich vant kampen 2-0.