Atkinson dømmer på lørdag

Martin Atkinson er valgt ut til å være pipeblåser når Liverpool braker sammen med Manchester United foran The Kop i FA-Cupen.

Det er ventet å koke på sørsiden av Stanley Park lørdag ettermiddag, da Manchester United vender tilbake etter til Anfield for første gang siden den mye omtalte konfrontasjonen mellom Luis Suarez og Patrice Evra.

Suarez ble senere dømt til åtte kampers karantene, for bl.a. å ha fornærmet Evra ved å bruke et rasistisk ladet ord flere ganger. En avgjørelse både Luis Suarez selv og Liverpool FC har gått hardt i mot.

Suarez vil fortsatt sone sin suspensjon når lagene møtes til 4.runde i FA-Cupen. Evra er tilgjengelig, men det gjenstår å se om han vil løpe ut foran et The Kop som vil være klar til å gi ham en "varm" velkomst.

Det vil bli et oppgjør med sterke følelser, og det var i spenning en har ventet på hvem som skal ha ansvaret med å lede kampen. Valget er falt på Martin Atkinson, som tidligere i sesongen gjorde seg upopulær på Goodison Park da han viste ut Jack Rodwell mot Liverpool. Fjerdedommer er Howard Webb.