Auksjon av Liverpool-Pondus originalstripe

Frode Øverli selger Pondus-originaler til inntekt for SOS-barnebyer. Pondus-fansen får nå den perfekte anledning til å skaffe seg årets feteste julepresang, og samtidig støtte en veldig god sak.

For fem år siden bestemte Pondus-pappa Frode Øverli seg for å slutte å selge originalene sine. Selvsagt fortvilende for de mange Pondus-fans rundt om i landet, men serieskaperen sto på sitt. Helt til nå!

For denne julen settes det likevel opp en salgsutstilling på Serieteket på Schous plass i Oslo. Men pengene av salget går utelukkende til SOS-barnebyer. 

– Det finnes tusen gode formål der ute, men å hjelpe barn med å få skolegang i trygge omgivelser blir aldri feil, sier Frode Øverli om utstillingen.

- Vi er svært takknemlige og glade for denne støtten til SOS-barnebyers arbeid. En trygg oppvekst og utdanning gir barn muligheter. Muligheter til å utvikle seg og sitt potensial, til å bli selvstendige voksne og til å bidra i samfunnet sitt. sier Svein Grønnern, generalsekretær i SOS-barnebyer.

Utstillingen vil bestå av 25 originalstriper og to halvsider. Alle hentet fra den siste Pondus-boken 11 i hatten. Salgsutstillingen åpner tirsdag 4 desember og varer helt til 30 desember.

Tirsdag 4 desember vil Frode Øverli være tilstede ved åpningen.

SOS-Barnebyer vil også være representert og presentere sitt viktige arbeide. Utstillingen åpner klokken 16.00.

Det vil dessuten legges ut tre striper for salgs på QXL. Pengene for disse vil også gå utelukkende til SOS-barnebyer.