Avslo låneforespørsel fra Xerez

Agent håper å finne en engelsk klubb i The Football League hvor Peter Gulacsi kan få spilletid etter at Liverpool avslo en henvendelse fra spanske Xerez om en låneavtale.

Peter Gulacsi så ut til å være på vei til Xerez på transferdeadlineday, men Liverpool ønsket til slutt ikke å låne ut keeperen til den spanske Segunda A-klubben. Ungarerens agent er skuffet over at avtalen falt sammen. Nå er de på utkikk etter en engelsk klubb som kan ta ham på lån når lånevinduet i The Football League åpner 8.september.

- Vi og representanter for Xerez håpet frem til siste minutt at Liverpool skulle si ja, men de bestemte seg for å si nei på overgangsvinduets siste dag, sier Gulacsis agent Viktor Kovesdi til Pepsifoci.hu.

- Den spanske klubben kom med flere tilbud, men Liverpool avslo dem alle kategorisk. Vi er lei oss fordi Xerez forventet Gulacsis ankomst så mye at de allerede hadde valgt ut en leilighet til ham. Det kunne vært en flott mulighet for ham å tilbringe ett år i Spania, men det er ikke tid for å bekymre seg.

- Heretter skal vi konsentrere oss om det engelske markedet og håpe at Peter før eller senere kan sto i mål for et engelsk lag.