Avventende med skadet Aquilani

Brendan Rodgers må vente før han kan ta en avgjørelse om fremtiden til Alberto Aquilani. Italieneren sliter nemlig med en skade som har holdt ham unna full trening den siste tida.

Liverpool-karrieren til 28-åringen har vært sterkt preget av skader, og den nye manageren må foreløpig vente med å se hva Aquilani har å by på, ettersom spilleren har tilbrakt hele uka på massasjebordet.

Aquilani, som ble hentet av Rafael Benítez for tre år siden, har vært på utlån til Juventus og Milan i Serie A de to siste sesongene. Han har kun ni ligastarter totalt som Liverpool-spiller, og har vært linket vekk fra Merseyside ved flere anledninger.

Rodgers har imidlertid opplyst at han har hatt en god prat med midtbanestrategen fra Roma, men at han vil, i løpet av sesongoppkjøringen, finne ut hvilke spillere som har et ønske og vilje om å bli værende i klubben.

Agenten til Aquilani står fortsatt ved at klienten hans blir værende på Anfield, og på Melwood håper man at italieneren rekker å bli behandlet ferdig før avreise til Nord-Amerika på mandag.