Ayre er ikke bekymret

Ian Ayre er ikke bekymret for at de røde ikke spiller europacup denne sesongen, og sier klubben fremdeles er av de største i verden når det kommer til merkevare og å tiltrekke seg sponsorer.

Denne sesongen er første gang siden 1999/2000-sesongen at de røde ikke deltar i noen av europacupene, og andre sesongen på rad man ikke er med i Champions League. I tillegg er kampen om å komme blant de fire beste hardere enn noen gang, men Ian Ayre sier at Liverpool er av de største klubbene når det kommer til økonomi og sponsorer uavhengig av hvordan man gjør det sportslig på kort sikt.

- Hvordan det går på banen påvirker utvilsomt forretninger, men forskjellen med virkelig store klubber globalt er at man vil ha inntekter uansett om en spiller i Champions League, Europa League eller ingenting, sier Ayre til Press Association.

- Det kan ikke fortsette for all tid, men det er viktig at vi ikke kollapser som virksomhet og at vi ikke faller sammen om vi har et år uten europacup. På samme måte at vi ikke faller sammen som merkevare.

- Klubben har eksistert i 120 år, og av den grunn har vi en supporterskare i hele verden og selger store mengder supporterutstyr. Supporterne forlater oss ikke fordi vi er uten europacup. De står ved oss uansett, og det er hva som gjør oss til en stor klubb og attraktiv for firmaer som Warrior i denne sammenheng, sier Ayre.