Ayre tror Suarez vil komme sterkt tilbake

Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, tror at Luis Suarez vil komme tilbake som en enda sterkere spiller etter at han har sonet karantenen på åtte kamper han ble ilagt av fotballforbundet etter å ha blitt anklaget for rasistiske bemerkninger av Patrice Evra.

- Det blir tøft for ham, for det er ikke tvil om at han vil få motstanderlagets fans på nakken. Det er fotballens natur, slår Ayre fast til BBC Sport.

- Men han vil få 100% støtte fra Liverpool FC. Luis har blitt gjenstand for mye kritikk, men vi tok en avgjørelse, og Luis tok en avgjørelse, om ikke å anke for vi ønsket å komme oss videre, fortsetter han.

- Han bestemte seg for ikke å anke utestengelsen. Han har akseptert den, og soner nå sin straff for så å starte på ny frisk. Den beste måten Luis kan slå tilbake på er å gå ut på banen og score mål, og det er hva alle forventer at han skal gjøre.

- Kick it Out er en fantastisk kampanje som våre spillere støtter. Det er også en kampanje som de fleste fans assosierer seg med, for den er høyt profilert i forbindelse med kamper, men det er en av mange kampanjer som klubben støtter.

- Samme dag som episoden i forbindelse med Oldham-kampen sendte vi en rekke medlemmer av vår stab til Midt-Østen for å jobbe med FN, og slike ting vil vi fortsette med i mange år fremover.

- Det vil sikkert bli ekstra fokus på vår FA-cupkamp mot Manchester United nå, men vi kommer til å gjøre det vi alltid gjør sammen med Manchester United foran slike kamper. Vi vil snakke sammen om hvordan vi begge kan kontrollere våre supportere, og sørge for at alle som drar på kampen har en flott, trygg og trivelig dag.