Barmby fikk managerjobben i Hull

Etter å ha fungert som midlertidig manager i en periode, har tidligere Liverpool-spiller Nick Barmby fått managerjobben i Hull på permanent basis. Det melder Humberside-klubben på sine offisielle nettsider.

Hull City A.F.C har i dag offentliggjort at Nick Barmby har blitt ansatt som klubbens manager på permanent basis. Han tok over som midlertidig manager i november, og har bidratt til at laget kjemper om en play-off plass i The Championship. I tillegg har «tigrene» nådd 4.runde i FA-cupen.

- Det er en stor ære for meg å bli manager for klubben i min hjemby, og jeg ser frem til utfordringen. Selv om det var en vanskelig avgjørelse å avslutte min aktive karriere, har jeg trivdes i managerrollen så langt. Jeg er spent på fortsettelsen, og gleder meg til å jobbe med vår talentfulle spillergruppe. Jeg behøver vel nesten ikke å si at både jeg og min stab vil jobbe hardt for å forsøke å oppnå suksess, sier Barmby i en kommentar.

Hulls fotballdirektør, Adam Pearson, er henrykt over å ha sikret seg den tidligere Liverpool-spilleren som permanent manager.

- Etter en forhandlingsperiode er vi glade for at Nick har bestemt seg for å bli Hull-manager på permanent basis. I sin korte tid som midlertidig manager har Nick allerede hatt positiv innflytelse på laget, og det at han takket ja til stillingen vil gi oss et skikkelig løft foran siste halvdel av sesongen, uttaler Pearson.