Bekrefter kamp i Canada

Liverpool FC bekrefter at de åpner preseason-turen til Nord-Amerika med en treningskamp mot MLS-klubben Toronto FC lørdag 21.juli.

Toronto Star skrev for en uke siden at Liverpool skulle spille kamp i Canada under pre--season.  Liverpool bekrefter nå at de møter Toronto FC på Rogers Centre (kapasitet 47000), hjemmebanen til baseballaget Toronto Blue Jays, lørdag 21. juli. Avsparkstid er satt til klokken 22.00 skandinavisk tid. Kampen blir den første av tre preason-kamper i Nord-Amerika. Kenny Dalglish' mannskap spiller mot AS Roma i Boston 25. juli og Tottenham i Baltimore 28. juli.

Toronto ble den første kanadiske klubb til å komme med i MLS i 2007. Kampen mot canadierne blir en del av World Football Challenge.
- Vi er glade for å åpne turen til Nord-Amerika med kamp mot Toronto FC i Canada. Vi spilte mot Porto på samme stadion, da den ble kalt SkyDome, i 2004 foran 40000 supportene. Det vil bli flott å gi fansen vår i den regionen en ny mulighet til å se Liverpool spille.  Med tre kamper nå terminfestet i Toronto, Boston og Baltimore håper vi at så mange som mulig av våre supponerte vil få sjansen til å se laget i aksjon, uttaler Liverpools administrerende direktør Ian Ayre til Livepoolfctv.

 -  Vi ser virkelig frem til turen og spille mot kvalitetslag. Vi hadde et flott opphold da vi spilte foran våre supportere i Asia i fjor. Det vil bli bra å gi fansen vår i Nord-Amerika sjansen til å se oss i sommer. Jeg har blitt fortalt at fotball er den raskest voksende idretten i Nord-Amerika, så jeg håper at vi kan spille tre gode kamper foran supporterne som kommer for å se oss spille, sier manager Kenny Dalglish. 

- Nå som kampen mot Toronto FC har blitt bekreftet, kan Liverpools kanadiske supportere se frem til å se de røde spille mot et av de beste lokale lagene – en virkelig spennende begivenhet og en mange fans utvilsomt vil sette pris på, sier Gavin Laws, som er såkalt Group of Corporate Affairs i Standard Chartered.

Mer info finnes på www.lfctour.com.