Bekreftet: Suarez har signert ny kontrakt

Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at Luis Suarez har skrevet under en ny langtidskontrakt med klubben.

Liverpool FC melder at Luis Suarez har signert en ny langtidskontrakt med klubben. Avtalen ble underskrevet i ettermiddag, etter at spissen returnerte fra spill i OL med Uruguay tidligere denne uken.

- Det er helt utrolig for meg å skrive under en ny kontrakt med Liverpool. Jeg trives veldig godt både i klubben og i byen. Det er viktig for meg, og jeg er veldig godt fornøyd med min nye kontrakt, sier Suarez selv til Liverpoolfc.com.

- Som guttunge ønsker alle å spille for Liverpool. Jeg er her nå, og det er en drøm som går i oppfyllelse for meg som Liverpool-fan.

- Jeg trives utenfor banen, for folk i Liverpool er hyggelige mot meg og min familie. Jeg forsøker å gjøre mitt beste på banen, og når du er lykkelig utenfor banen er du også lykkelig på banen.

- Jeg ønsker å takke fansen som er vår tolvte mann. Supporterne i Liverpool er utrolige.

- For fem eller seks år siden så jeg dette stadionet og denne klubben på TV, og nå spiller jeg her. Supporterne har hjulpet meg. Det er veldig viktig for meg.

Luis Suarez har scoret 21 mål på sine 52 kamper for Liverpool så langt. Manager Brendan Rodgers er henrykt over at spissen nå har signert en ny kontrakt med Anfield-klubben.

- Jeg er henrykt. Når du får muligheten til å jobbe med en spiller i verdensklasse er det fantastisk, uttaler Liverpool-manageren.

- Det er flere klubber som har vist interesse for ham, men i løpet av sommeren har han og jeg kommunisert godt, og nå har han skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben i lang tid fremover.

- Han ser virkelig frem til å spille på den måten jeg legger opp til. Jeg er meget glad både som manager og på supporternes vegne, for jeg vet hvor viktig han er for dem, avslutter Rodgers.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.