Bellamy blir Warrior-ambassadør

Craig Bellamy har skrevet en avtale med Warrior om å bli draktprodusentens første fotballambassadør. Waliserens honorar går direkte til veldedighetsarbeid i Afrika.

Liverpool-spiss Craig Bellamy har skrevet en avtale med klubbens nye draktprodusent, Warrior, som fører til at draktprodusenten støtter Bellamys veldedighetsarbeid i Afrika. Bellamy blir dermed merkets første fotballambassadør, melder Daily Mail.

Honoraret som Bellamy mottar som Warriors ambassadør går rett til Craig Bellamy Foundation i Sierra Leone. Warrior vil jobbe tett med waliseren for å profilere dette veldedighetsarbeidet og bygge videre på det arbeidet som Bellamy allerede har gjort i det afrikanske landet. Til gjengjeld vil Bellamy samarbeide med Warrior for å utvikle merkets fotballsko-kolleksjon. En kolleksjon som blir sluppet på markedet i desember.

- Mens Warrior støtter meg på banen, vil vi jobbe sammen for å støtte Craig Bellamy Foundation utenfor banen, uttaler waliseren.

- For meg er det viktigste med denne avtalen at pengene og de ekstra ressursene som Warrior bidrar med vil gå direkte til barn og lokalsamfunn gjennom mitt veldedighetsarbeid i Sierra Leone, fortsetter han.

Bellamy startet sin egen veldedighetsorganisasjon for fire år siden, for å hjelpe fattige barn til å nå sine mål både innen sport og utdanning, i håp om å gi barna et bedre liv. Organisasjonen står også bak Sierra Leones eneste profesjonelle fotballakademi og en populær ungdomsliga. Warrior vil bidra med fotballer, fotballsko og fotballdrakter til både akademiet og ligaen.

- I Warrior ønsker vi å samarbeide med idrettsmenn som er motiverte og har en vinnermentalitet. Craig er en slik idrettsutøver, uttaler sjefen for Warrior Football, Richard Wright.

- Craigs arbeid i Sierra Leone er enestående, og vi er henrykt over å kunne hjelpe disse unge fotballspillerne, legger han til.