Bellamy fortsetter landslagskarrieren

Craig Bellamy ser ut til å fortsette landslagskarrieren med Wales, og blir trolig med på VM-kvalifiseringen frem til VM i Brasil i 2014.

Liverpools erfarne angriper er med i Wales sin tropp til privatlandskampen mot Mexico i New York på søndag, noe som landslagssjef Chris Coleman tar som et tegn på at Bellamy også blir med på VM-kvalifiseringskampene.

- Jeg tror Craig vet at han er viktig for våre planer. Skal vi klare å utrette noe i VM-kvalifiseringen har vi en bedre sjanse med Craig på laget enn uten, og han forstår det, uttaler Coleman til BBC.

Etter kampen mot Mexico på søndag skal Wales spille en privatlandskamp til, mot Bosnia den 15.august, før de starter VM-kvalifiseringen med kamper mot Belgia og Serbia i september.

Bellamy har vurdert å trekke seg fra videre landslagsspill på grunn av sine kneproblemer, men nå ser det altså ut til at han har bestemt seg for fortsatt spill med Wales.

- Han er 32 år gammel og har nesten 70 landskamper. Du får ikke 70 landskamper uten å møte opp, og jeg forventet nesten at han kom til å møte opp til denne kampen også, sier Coleman.

- Vi må være forsiktige med Craig, for han har en skade han ikke blir kvitt. Det er vanskelig for ham å spille to kamper på en uke. Men på grunn av hans entusiasme for spillet ønsker han å spille i hver kamp. Jeg er henrykt over at han er her med oss.

- Jeg har hatt flere samtaler med Craig, og de har alltid vært positive. Craig er seg selv lik, og sier det han tenker. Ikke alle er slik, og jeg antar jeg ikke kan si meg enig i alt. Men i suksessfulle lag, i de beste lagene jeg har spilt for, er det alltid litt gnisninger. Det kan være sunt, dersom det er konstruktivt.