Bellamy hilser Rodgers velkommen

Craig Bellamy hilser Brendan Rodgers velkommen som ny manager i Liverpool, og slår fast at nordiren står foran en skikkelig utfordring.

- Jeg synes klubben har gjort et veldig godt valg i Brendan Rodgers. Det mener jeg oppriktig talt, siteres Bellamy av Reuters.

- Han er også en trivelig fyr, som snakker godt for seg og kan sin fotball, og som har bevist at han duger i yrket, legger waliseren til.

- Liverpool blir en stor, stor utfordring for ham. Jeg sier ikke dette av manglende respekt for Swansea, men dette er Liverpool FC. Det er helt klart ikke Swansea, fortsetter Bellamy.

- Dette blir en skikkelig test for ham, men jeg er av den oppfatning at dersom du forstår fotball, så forstår du fotball. Da spiller det ingen rolle hvilken klubb du går til.

Bellamy legger imidlertid ikke skjul på at han er skuffet over at Kenny Dalglish fikk sparken.

- Det Kenny betyr for Liverpool FC kan ikke beskrives med ord. Å bli hentet tilbake til Liverpool FC av Kenny Dalglish var trolig den største æren jeg har blitt tildel innen fotballen. Vanligvis får du som fortjent i fotball. Dersom du kommer på 8.plass, fortjener du å bli nummer 8, men jeg mener det var en rekke kamper denne sesongen hvor vi var svært, svært uheldige.