Bellamy med scoring

Craig Bellamy scoret Storbritannia sitt mål da de i kveld spilte 1-1 i sin første gruppespillskamp i OL. Waliseren måtte gå i garderoben for behandling.

Bellamy startet ute til høyre, og var lite involvert i starten. Etterhvert spilte britene mer ut mot høyrekanten, og det var Bellamy som vant frisparket ute på kanten som åpningsmålet kom fra.

Ballen ble slått inn i sekstenmeteren, forsøket på klarering havnet til Bellamy ute i boksen, og Liverpool-angriperen skjøt ballen i mål på halv volley. Han burde også muligens hatt straffespark da han ble meid ned i feltet av Ciss.

Etter den taklingen ble han liggende og vri seg, og så ut til å holde seg mot et av sine vonde knær. Han klarte å fortsette en stund, før han ble byttet ut og gikk rett i garderoben til stående applaus fra et Old Trafford, hvor en kunne høre tendenser til pipekonsert før scoringen.

Senegal utlignet Storbritannia sin ledelse syv minutter før slutt. Dermed leder Uruguay gruppe A med sine tre poeng.

Liverpool-linkede Joe Allen startet også kampen for Storbritannia, og var mye involvert fra sin sentrale midtbanerolle, før han måtte halte ut med skade etter 63 minutter.