Bellamy til medisinsk test i dag

Craig Bellamy skal gjennomgå den medisinske testen hos Cardiff i dag, fredag, etter å ha blitt enig med den walisiske klubben om en kraftig lønnsreduksjon i forhold til lønnen angriperen hadde i Liverpool.

Det er Wales Online som melder at Craig Bellamy skal gjennomgå en medisinsk test hos Cardiff City i dag, etter å ha gått med på en kraftig lønnsreduksjon i forhold til lønnen han hadde i Liverpool.

Bellamy og hans agent har vært i det sørlige Wales for å avslutte forhandlingene med Cardiff, og den medisinske testen er det siste hinderet på veien før overgangen fra Liverpool til Championship-klubben er forseglet.

Bellamy er ivrig etter å flytte hjem til Cardiff av personlige årsaker, og har derfor ifølge Wales Online godtatt en lønn på £35 000 i uken i Cardiff, noe som er kraftig ned fra de £90 000 i uken han hadde i Liverpool. Cardiff har imidlertid lovet Bellamy en bonus på £1M dersom klubben rykker opp i Premier League mens han spiller for dem.

Dersom alt går smertefritt for seg tror Wales Online at Bellamy kan bli presentert som Cardiff-spiller allerede i dag, fredag. Cardiff spiller treningskamp mot en av Bellamys gamle klubber, Newcastle, på lørdag, men det er ingen planer om at Bellamy skal spille den kampen.