Bellamy til topps igjen

Craig Bellamy ble i dag kåret til Standard Chartered Player of the Month for andre måned på rad.

Waliseren sanket 56% av stemmene. Martin Skrtel fulgte nærmest med 15% av stemmene, og Andy Carroll kom på tredjeplass med 11%.

Bellamy begynte januar måned med å score i FA-cupseieren over Oldham. Høydepunktet var kanskje målet som sendte Liverpool til Wembley på bekostning av hans forrige arbeidsgiver, Manchester City. Han gjorde også mål mot Bolton og Wolves.

- Det å nå ligacupfinalen på Wembley var stort for oss. I begynnelsen av januar visste vi at vi stod foran vanskelige kamper. Tre kamper mot Manchester City og kamp mot Manchester United i FA-cupen. Det var en meget tøff måned for oss, men heldigvis gikk vi videre i begge cupene, og tar fatt på februar i fin form, uttaler Bellamy til Liverpoolfc.tv.

- Vi spilte åtte kamper i løpet av 3-4 uker, og troppen har virkelig blitt testet. Men vi kom oss gjennom det. Vi har sjansen til å nå FA-cupens kvartfinale om vi slår Brighton, og vi er i finalen i ligacupen. Vi er fire poeng bak fjerdeplassen i ligaen, og har en nesten skadefri tropp, så vi har muligheten til å heve oss ytterligere og avslutte sesongen på en virkelig positiv måte, fortsetter waliseren.

Bellamy gjorde altså fire mål i januar, og er oppe i ni totalt for sesongen. Selv er han mest opptatt av at laget skal oppnå suksess.

- Jeg har alltid hatt det synet at scoringer er en bonus for meg. De forandrer ikke måten jeg spiller på. Målet mitt er å spille en så viktig rolle som mulig i kampene. Dersom jeg klarer å score et mål eller slå en målgivende pasning er det en bonus.

- For meg handler det om å hjelpe laget til å vinne kamper, noe som er viktigere. Jeg har aldri vært typen som er ute etter å nå personlige mål. Målet er å vinne kampene. Scorer jeg, er det flott, men det er å vinne kampene som er viktigst.

- Det å vinne denne prisen to måneder på rad betyr selvsagt noe for meg. Om jeg tror jeg klarer det tre måneder på rad? Nei, så jeg skal fryde meg over denne!