Ber Luis kutte ut overspillingen

Brendan Rodgers ber Luis Suarez om ikke å bli overspille når han blir felt.

- Etter Stoke-kampen har det vært en snøballeffekt, der alle synes å være ute etter å Luis. Han kommer i så gode posisjoner at han provoserer frem vanskelige situasjoner for forsvarerne i feltet, ved å være den spillertypen han er. Han provoserer frem taklinger og gjør forsvarerne stresset, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Studerer man det som skjedde mot Stoke, var det faktisk litt kontakt inne i straffefeltet, med tre forsvarere rundt ham. Luis tenkte trolig at han kom til å bli felt, og gjorde så noe ingen egentlig kan forklare. Du må respektere kulturen han kommer fra, der det blir sett på som en kunst å vinne straffespark. Jeg har sett det med unger i Spania. Det blir ikke kalt juks. Det er en del av spillet.

- Vi er ikke vant til dette her til lands, og vi ønsker ikke å se at spillerne går ned lett eller når ingenting har skjedd. Ingen ønsker å se det, heller ikke jeg.

- Jeg føler dette påvirker laget, og dersom dette skjer jevnlig vil jeg selvsagt snakke med Luis om det. Ting som dette underminerer hans gode spill, og det er noe han må lære.