Bijev klar for låneopphold i Start

IK Start melder at de har hentet Villyan Bijev på lån for resten av den norske sesongen, men det kan også bli aktuelt å forlenge låneavtalen.

Mandag formiddag møtte Villyan Bijev Start-trener Mons Ivar Mjelde, spillerne og også journalistene på Sør Arena. Det er en supermotivert angrepsspiller som kommer til Start.
 
- Målet er  å score mål og å kunne bidra til at klubben rykker opp, sier Bijev til ikstart.no.
 
Villyan Bijev er født i Bulgaria, men flyttet til California som femåring. I fjor var han på prøvespill hos Liverpool og fikk signert en femårskontrakt. Regelverket i England er imidlertid slik at det ikke er mulig å få spilletid ennå. Dessuten trenger unggutten passende matching.  Derfor har løsningen med Start kommet på plass. Mandag møtte han sine nye lagkamerater på Sør Arena.
 
- Jeg har gjort litt research og vet det er mange gode spillere her. Asante, for eksempel, har en utrolig fart. Det kan bli bra å spille sammen med han. Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med spillerne. 
 
Etter en rask omvisning var det en tydelig tilfreds spiller som fikk på seg den gule Start-drakta.
 
- Jeg er veldig imponert. Det er en fin og stor arena rett ved sjøen. Byen ser flott ut, så nå gleder jeg meg bare til å komme igang, sier Villyan Bijev.
 
Starts nye angriper spiller også for det amerikanske U20-landslaget og var blant annet på et to uker langt landslagsopphold med landslaget i sommer. Men nå er fokuset først og fremst på Start.
 
- Målet er å komme på banen, score mål og hjelpe klubben til opprykk, sier Bijev.
 
I første omgang skal han være i Start ut sesongen, men det kan også bli aktuelt å forlenge låneavtalen.

Kilde: ikstart.no

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken