Bolton res - Liverpool res 1-1

Liverpool kom under på en scoring fra Tuncay før pause, men Conor Coady utlignet på en heading sent i kampen. Rodolfo Borrells mannskap hadde flest sjanser, blant annet to skudd i treverket.

Bolton: Jay Lynch, Nathan Battersby, Andy Kellett, Mark Connolly, Dedrik Boyata, Adam Blakeman, Robbie Blake (Chris Lester 72), Sean Davis, Tuncay, Michael O'Halloran (Jack Sampson 89), Tope Obadeyi.
Ubenyttede reserver: Lewis Fielding, Liam Irwin, Tom Eckersley.

Liverpool: Martin Hansen, Emmanuel Mendy, Bradley Smith, Stephen Sama, Matty McGiveron, Conor Coady [kaptein], Nathan Eccleston (Toni Silva 61), Michael Roberts, Michael Ngoo, Krisztian Adorjan, Raheem Sterling.
Ubenyttede reserver: Ryan McLaughlin, Tyrell Belford, Marc Pelosi, Kristjan Gauti Emilsson.

Suso soner sin første av tre kampers karantene etter utvisningen mot Manchester United. Reservelagskaptein Andre Wisdom står over på grunn av sykdom. Kristjan Gauti Emilsson er involvert med reservelaget for første gang denne sesongen. Bolton stiller med et langt mer rutinert mannskap.

Nathan Eccleston og Raheem Sterling skal spille på henholdsvis høyre og venstre flanke, mens Krisztian Adorjan blir liggende like bak spissen Michael Ngoo. Sentral midtbane med Conor Coady og Michael Roberts.

2.min. Obadeyi mottar en langball, vender opp og avsluttter et godt stykke utenfor.

3.min: Sterling slår hardt og flatt inn, men ingen til å møte ballen på 5-meteren.

5.min: Smith slår inn fra venstre. Bolton-keeper Lynch kaster seg og bokser ballen vekk like foran Ngoo.

7.min: Eccleston legger inn. Sterling avslutter rett på Lynch.

8.min: Eccleston tar frispark. Sterling tar i mot klareringen. Avslutter utenfor. Enveiskjøring så langt.

9.min: Blakeman fyrer løs fra langt hold etter at Liverpool mistet ballen. Hansen må gi retur. Forsvaret rydder opp.

12.min: Obadeyi kommer for langt ut på siden til å kunne avslutte, men legger inn. Sama må heade unna til corner.

14.min 1-0 TUNCAY: Flott oppbygning av Bolton som spiller seg frem langt inn i Liverpools straffefelt. O'Halloran blir lagt ned av McGiveron, og det burde vært straffespark, men dommeren lar spillet fortsette. Tuncay kan sette ballen enkelt i mål fra kort hold.

16.min: Flott pasning av Adorjan til Sterling. Kantspilleren legger tilbake. Eccleston fyrer av. Like utenfor stolpen.

20.min: Adorjan avslutter fra 16-meteren. Himmelhøyt over.

21.min: Sterling viser hurtighet. Kommer til dødlinjen og legger inn, men Ngoo når ikke frem med hodet.

28.min: Frispark for. Rett foran mål. Adorjan skrur ballen høyt over muren, men rett på keeper.

30.min: Boyata med flott takling når Smith er på vei igjennom.

33.min: Sama header unna på corner. Liverpool kontrer. Eccleston spiller frem til Ngoo. Spissen spiller tilbake. Sterling har bare keeper mellom seg og mål, men avslutningen er håpløs. Skulle vært utligning!

35.min: Adorjan skyter utenfor.

39.min: Tuncay lemper gjennom til O'Halloran, men avblåses for offside.

41.min: Coady blir notert i dommerens bok for en sen takling på Blake like over midtstreken på Boltons banehalvdel.

44.min: Adorjan vinner frispark like nede ved hjørneflagget. Adorjan slår inn. Ngoos heading blir blokkert. Mendy plukker opp returen og skyter fra kort hold, via en Bolton-spiller og til corner.

Pauserapport: Et ungt Liverpool-mannskap har klart seg bra mot et langt mer rutinert Bolton-lag, men Bolton leder fordi de har vært mer effektive. Liverpool har spilt ikke vært kliniske nok innenfor 16-meteren. Raheem Sterling hadde Liverpools største sjanse, men avslutningen gikk over tverrligger. Michael Ngoo har vært frisk på topp. Stephen Sama har ofte ryddet unna i bakre rekker. Sterling har hatt noen fine offensive raid. Adorjan har også tidvis vært bra.

Noen posisjonendringer av Rodolfo Borrell i pause. Sterling ligger nå ute til høyre, Ngoo ute til venstre og Eccleston helt fremme.

49.min: Sterling kommer frem på høyre. Legger inn fra dødlinjen. Ngoo møter på kanten av 5-meteren på motsatt side. Avslutningen havner langt over.

50.min: Adorjan spiller igjennom Sterling. Avslutter fra litt skrått hold. Lynch må ned og slå unna.

52.min: O'Halloran spiller gjennom Tuncay. Ballen settes i mål, men dommer blåser for offside.

53.min: Connolly stiller seg i veien og legger ned Sterling som er i full fart mot 16-meteren. Adorjans frispark går gjennom muren, men keeper kaster seg og holder ballen.

55.min: Sterling utfordrer og legger inn. Lynch mister ballen, men Roberts får ikke tak i returen. Davis klarerer.

58.min: Mendy bommer på et innlegg. Heldigvis kommer Hansen og avverger situasjonen.

61.min: Bytte Liverpool. Silva for Eccleston. Posisjonsendringer igjen. Ngoo tar spissplassen, Silva ute til høyre og Sterling på venstre.

65.min: Frispark mot Mendy på hjørnet av 16-meteren. Blake skrur på mål, men Hansen kaster seg og redder.

66.min: Silva slår inn. Ballen treffer Ngoo, men ballen spretter feil. Bolton får klarert.

67.min: Smith slår inn, men i nettveggen. Roberts umarkert i feltet.

68.min: Obadeyi legger inn. O'Halloran møter innlegget, men avslutter over. Stor sjanse.

70.min: Tuncay legges ned av Mendy like utenfor 16-meteren. Sean Davis tar frisparket. Martin Hansen må strekke seg i sin fulle lengde og slå til corner. God redning!

72.min: Bytte Bolton. Lester for Blake.

74.min: Boyata legger ned Adorjan i midtsirkelen.

79.min: Silva slår inn. Adorjan avslutter. Ballen treffer innsiden av bortre stolpe og spretter så i den andre stolpen. Utrolig at Liverpool ikke har utlignet nå.

82.min: Bolton kontrer. O'Halloran avslutter håpløst utenfor selv om han har med seg tre lagkamerater i angrepet.

83.min: SIlva legges ned utenfor straffefeltet nede ved dødlinjen.  Sama og Tuncay får tilsnakk for oppførselen i straffefeltet.

84.min 1-1 COADY: Silva tar selv frisparket. Coady header ballen kontant i mål.

85.min: Silva dribler seg frem og blir stoppet i siste liten. Corner.

86.min: Silva slår inn. Adorjan header utenfor.

89.min: Sampson inn for O'Halloran.

90.min: Smith med et flott raid på venstre. Dessverre går innlegget rett i klypene på Lynch.

91.min: Silva skyter i tverrliggeren fra langt hold. Keeper sjanseløs.

93.min: Coady skyter over fra distanse.

Sluttrapport: Liverpools reservelag spilte en meget god kamp på County Ground i Leyland, men burde fått med seg mer enn ett poeng hjem. Rodolfo Borrells mannskap kom under på en scoring fra Tuncay før pause, men var hele tiden det førende laget. Et ungt Liverpool-mannskap skapte enda flere gode muligheter etter pause mot et mer rutinert Bolton-lag. Utligningen kom på en heading fra Conor Coady på et frispark fra innbytter Toni Silva sent i kampen. Portugiseren var helt klart med på å snu oppgjøret. Han kom til flere fine innlegg, og hadde dessuten en avslutning i tverrligger. Krisztian Adorjan hadde et forsøk som gikk i begge stolper. Raheem Sterling var frisk i dag, og Brad Smith viste flotte offensivt spill på venstrebacken. Michael Ngoo gjennomførte en bra kamp.