Borini gleder seg

Fabio Borini gleder seg til å være involvert i sin første obligatoriske kamp for de røde. Italieneren har et forhold til Gomel.

Angriperen kom inn og fikk noen minutter mot Tottenham i Baltimore på lørdag, og kan komme til å være involvert når de røde møter FC Gomel i Hviterussland i morgen.

- Det vil bli en tøff kamp. Når du ikke kjenner motstanderne kan det ofte være litt vanskeligere, ettersom du møter ukjente spillere som du ikke har sett før. Du må bare gjøre jobben skikkelig, og tenke på deg selv. Vi kan ikke la dem spille eller bare la kampen gå sin gang. Vi må ta tak i kampen, sier Borini til Liverpoolfc.com.

- Det betyr mye, for jeg har kun spilt i europacupene en gang, for Chelsea i Champions League. Det vil være bra om vi kan komme med i Europa League, og være med i de senere rundene, fordi det vil gi meg mer erfaring. Det ville vært flott å kunne bli sett av folk, og få vist hva jeg kan gjøre.

21-åringen har et ganske spesielt forhold til Gomel. Gomel ligger omtrent ti mil fra Tsjernobyl.

- Da jeg var yngre tok familien min i mot barn til Italia fra en landsby nær Gomel, fordi da Tsjernobyl-ulykken skjedde var det mye radioaktivt støv over området. Barna måtte puste i ren luft, og ha medisinske sjekker for å se til at alt gikk bra. Vi kunne hjelpe dem med å ha dem i en måned om sommeren, og vise dem Italia. Jeg har en tatovering av navnet mitt på russisk for å huske dette.

- Jeg har ordnet billetter for klassen jeg tilbringte tid med i Italia da jeg var yngre, så jeg vil være veldig glad om jeg får sett dem på stadon. Jeg tror ikke de har vært på stadion for en skikkelig kamp, og tror de vil ta med et italiensk flagg.