Carra håper på flere medaljer

Etter å ha vært med på å vinne Carling Cup mot Cardiff, sier Jamie Carragher at han håper å vinne flere medaljer med Liverpool før han legger fotballstøvlene på hylla.

34-åringen vant sitt ellevte store trofé med Liverpool da han ble Carling Cup-vinner for halvannen uke siden. Men visekapteinen er sulten på flere medaljer.

- Det var tider der jeg trodde at vi aldri skulle nå en ny finale. Nå ønsker jeg å vinne mer før karrieren er over. Jeg er desperat etter å vinne FA-cupen og å spille i Europa igjen, sier Carra til LFC Magazine.

- For øyeblikket er vi definitivt i Europa League. Jeg vet folk rakker ned på den turneringen, men jeg ville elsket å komme til finalen i Europa League også. Jeg har spilt i tre europacupfinaler så langt. Det ville vært en fantastisk prestasjon å spille i fire i løpet av karrieren.

- Mot slutten av karrieren blir du enda mer desperat etter å vinne medaljer, og du tar det du kan få.

Denne sesongen har Liverpools nummer 23 tilbrakt mer tid på innbytterbenken enn det som har vært tilfelle tidligere, fordi Daniel Agger og Martin Skrtel har vært i strålende form.

- Jeg kan ikke lyve. Det har vært vanskelig til tider. Men som jeg har sagt i en rekke intervjuer: Du må respektere manageren og dine lagkamerater.

- Privat har jeg vært frustrert, men det er fordi jeg er fotballspiller. Jeg ønsker å spille, og jeg er lidenskapelig. Jeg ville ikke ha vært i klubben i utgangspunktet om jeg ikke var slik. Jeg elsker spillet. Men jeg skjønner at dette skjer med alle som når en viss alder. Det fungerer også som en påminnelse om hva jeg har oppnådd

- Av og til tenker jeg: «Herregud, jeg har spilt for Liverpools førstelag nesten hver uke i 16 år». Når du gjør det hver uke, tar du det litt for gitt. Men når du kun får spille av og til mot lag som Oldham og Brighton i cupene, og du forlater banen og vet du har vunnet stort og gjort det bra selv, er det en flott følelse. Du setter mer pris på det når du ikke spiller fast.