Carra hyller satsing på ungdommen

Veteranen Jamie Carragher hyller manager Brendan Rodgers for at han tør å gi Liverpools unge spillere en sjanse.

- Vi mener vi har gode unge spillere i Liverpool. Men du kan ha de beste unge spillerne og det beste akademiet i verden - er ikke manageren modig nok til å benytte spillerne vil det ikke utgjøre noen forskjell, sier Carragher til Daily Mail.

- Manageren må få honnør for at han har baller nok til å benytte dem, og de unge spillerne må få honnør for den karakterstyrken de viste da vi ble liggende under 1-0 mot West Bromwich, fortsetter han.

- Det handler ikke bare om deres fotballferdigheter, men også deres karakterstyrke. Det er ikke bare mot West Bromwich de har vist den, men også i Europa League i forrige uke.

- Manageren gir de unge spillerne en sjanse, og de må ta vare på den. Så langt har de klart det.

Liverpool har en lang skadeliste foran morgendagens kamp mot Norwich, og Brendan Rodgers hevdet på sin pressekonferanse i går at han kun har 12 skadefrie seniorspillere.

- Det er vanskelig for manageren. Vi er med i fire turneringer, og troppen er litt tynn for øyeblikket. Vi gikk glipp av et par spillere på transfervinduets siste dag. Vi har også noen skader, så det er vanskelig for manageren håndtere dette.

- Jeg er sikker på at mange så på lagoppstillingen vår til kampen mot West Bromwich og tenkte at vi ville slite. Etter de 10 første minuttene trodde de nok at de hadde spådd riktig. Men de unge spillerne bidro til at vi snudde kampen.

- Vi er alle veldig skuffet over antall ligapoeng vi har plukket, men mye har gått mot oss, slik som utvisningen mot Manchester United. Manageren kan ikke påvirke slike ting. Vi burde ha vunnet et par av kampene vi har spilt til nå. Men vi ser fordelen med at unge gutter kommer inn på laget. Måten manageren jobber på vil bære frukter til slutt.