Carra om hvorfor det gikk galt under Hodgson

Jamie Carragher forteller at Roy Hodgson ble sviktet av innstillingen til tidligere Liverpool-spillere under den nåværende landslagssjefens tid på Anfield. Heller ikke alle spillerne likte Hodgsons filosofi.

- Jeg blir ofte spurt om hvorfor det gikk galt så for Roy på Anfield, og det skyldes en kombinasjon av omstendigheter, skriver Jamie Carragher i sin spalte i Daily Telegraph.

- Først og fremst må jeg være ærlig å si at han ble sviktet av innstillingen til noen av stjernespillerne som siden har forlatt klubben. Men det er også riktig å si at ikke alle i troppen sto bak hans filosofi.

- Han ble ikke oppfattet som den riktige type manageren for Liverpool. Da Brendan Rodgers ble ansatt i forrige uke, snakket han om følelsen av at Anfield var hans «destinasjon», og det avslører at det er hans ultimate ambisjon om å lede oss.

- Med Roy ble det oppfattet at England var hans egentlige «drøm». Selv en jobb i Liverpool var et skritt på den reisen. Selv om han hadde lyktes på Anfield, ville du ha følt at han til slutt ville akseptert et tilbud fra England senere. Våre supportere vil aldri tolerere å føle seg nest best, spesielt ikke etter England.

- Å være suksessfull manager handler ofte om å være på riktig sted til riktig det. Roy var tydeligvis ikke det i Liverpool. For hans del håper jeg at timingen er bedre på landslaget.