Carragher aksepterer benkplass

Jamie Carragher aksepterer at Martin Skrtel og Daniel Agger sitt gode samarbeid betyr han må sitte på benken. Visekapteinen vil vente på sin sjanse.

Jamie Carragher har denne sesongen mistet sin faste plass i Liverpools midtforsvar. Solid stopperspill av Martin Skrtel og Daniel Agger har gjort at manager Kenny Dalglish har plassert Jamie Carragher på benken, og visekapteinen aksepterer at han er ute av startelleveren slik den stopperduoen har spilt.

- Selvsagt ønsker du å spille, og manageren vil ikke forvente noe annet, men guttene spiller bra. Når jeg har spilt og gjort det bra har noen andre måtte sitte på benken på grunn av meg, sier Jamie Carragher til The Guardian.

- Rollene er nå byttet om, og du må respektere manageren, klubben, og spillerne i samme posisjon. Jeg setter pris på det. Klubben har gjort mye for meg med årene, og jeg kommer ikke til å si noe eller skape problemer bare fordi jeg ikke spiller. Du må være profesjonell og vente på din mulighet. Når den kommer, så må du gjøre så godt du kan, sier Carragher, som fyller 34 år senere denne måneden.

- Jeg er ikke forskjellig fra alle andre. Jeg har vært ute av laget en stund, og det er forståelig. Guttene i min posisjon, og hele laget har gjort det bra. Det var fint å ta på seg drakta og spille på Anfield igjen på lørdag. Det er noe jeg har ønsket å gjøre siden jeg var 18, og ingenting har forandret seg selv om jeg snart er 34. Guttene har gjort det veldig bra, og jeg forstår situasjonen, avslutter Carragher.