Carragher tar trio i forsvar

Jamie Carragher synes det er tegn på at Andy Carroll, Stewart Downing og Jordan Henderson begynner å takle presset det er å spille for en toppklubb.

- Det er annerledes å spille for Liverpool enn andre lag. Vi kjøpte også inn mange spillere. De har hatt det vanskelig med all kritikken de har fått, sier Jamie Carragher til Liverpool Daily Post.

- Mye har vært urettferdig. Dere må huske på at de er unge gutter som kom til Liverpool og skal finne seg til rette. Det er ikke slik at vi har hentet dem fra en annen storklubb med samme forventinger. De har alle kommet fra mindre klubber. De tar alle det steget opp, og det er ikke lett.

- Det jeg liker ved dem er at de ser aldri ut il å være skadet. Dere ser aldri Henderson, Downing eller Carroll skadet. Charlie Adam har vært uheldig og fått en stygg skade, men det ville vært lett for dem å trekke seg unna og si at de føler det slik eller slik, men de er der hver uke, enten spiller de eller så sitter de på benken.

- De har ikke gjemt seg bort, og det viser deres viljestyrke. De viste også karakter mot Blackburn. Henderson gikk ned på høyrebacken og spilte en av sine beste kamper for klubben. Andy Carroll scoret vinnermålet.

- Så de har vist stor viljestyrke. Jeg er sikker på at de ser neste sesong som et springbrett for å ta et nytt steg etter erfaringen de har fått denne sesongen.