Carroll får sjansen

Et samlet britisk pressekorps mener å vite at Roy Hodgson vil starte med Andy Carroll og Dany Welbeck i angrepet mot Sverige i kveldens EM-kamp.

Landslagssjef Hodgson har i intervjuer antydet at kommer til å benytte en mer offensiv tilnærming til kveldens kamp mot Sverige i Kiev enn han gjorde i åpningskampen mot Frankrike. Det innebærer trolig en klassisk 4-4-2-formasjon med Carroll som den ene spissen. Liverpool-spissen spilte i alle fall sammen med Danny Welbeck i treningen på Kievs olympiastadion i går.

Sverige har sluppet inn en rekke mål på headinger i sine siste kamper, inkludert to i åpningskampen mot Ukraina. Faktisk har hele seks av de sju siste målene som svenskene har sluppet inn kommet på headinger, og går vi enda lenger tilbake er statistikken sju av de siste 11. Engelskmennene håper å utnytte svenskenes svakhet i luftrommet ved å sette Carroll inn på laget.

- Sverige har sluppet inn mange mål på innlegg. Det er noe vi vil forsøke å fokusere på. Vi har noen spillere på vårt lag som kan legge vidunderlige innlegg. Det er en svakhet hos svenskene vi håper utnytte, men det finnes også flere, uttaler Steven Gerrard til The Independent.