Carroll håper på ny start med Gerrard

Andy Carroll håper han kan få spille flere kamper framover, ikke minst sammen med Steven Gerrard, og at det kan medføre at han får en ny start i den røde trøya.

- Det er stort å ha kapteinen tilbake, sier Carroll til LFC Magazine. Steven Gerrard og Andy Carroll har ikke startet mange kamper sammen, etter at spesielt Stevie G slet med skadeproblemer i 2011.

- Du kan se på Melwood at så fort han kommer ut på treningsfeltet, da er han i en annen klasse. Jeg tror bare det at han er der gir alle de andre et løft.

- Det er flott å se ham tilbake og han har allerede scoret tre mål, slik at en kan umiddelbart se hvilken betydning han har, fortsetter Andy om Gerrard.

- Vi har ikke hatt mulighet til å starte mange kamper sammen. Når du er på samme lag som ham på trening, noen av de pasningene han sender fram til deg og de sjansene han skaper er helt utrolige.

- Forhåpentligvis kan jeg nå få spilt noen kamper, spille bra og score noen mål. Hvis jeg får en bra periode, da håper jeg det for alvor kan gi meg en ny start.