Carroll innstilt på å bli værende

Sky Sports melder at Andy Carroll ønsker å spille fotball på Anfield også kommende sesong, og at han er motvillig til å se på eventuelle forslag.

Angriperen har vært linket til alt fra West Ham til AC Milan, men spilleren selv håper å fortsette karrieren sin hos de røde. David Craig i Sky Sports har snakket med en nær person av landslagsspissen, som skal ha forklart hvordan Andy ser på fremtiden sin. Han har planer om å kjempe hardt for en plass i laget, og er ikke interessert i å vurdere andre klubber som jakter kvalitetene hans.

Eksperter har hevdet at Brendan Rodgers ikke er sikker på hvordan Carroll skal flettes inn startelleveren, og nordiren innrømmet nylig at han så på utlån som et alternativ for kraftspissen. Men 23-åringen vil heller forsøke å vise at han kan fungere i spillestilen til Liverpools nye manager.

Sky Sports melder videre at Anfield-klubben helst ønsker å lytte til konkrete bud, fremfor å lete etter et midlertidig utlån, noe også lokalavisen Liverpool Daily Post tidligere har skrevet.