Carroll til medisinsk sjekk

Andy Carroll er i London for medisinsk sjekk før han slutter seg til West Ham på en ettårig utlånsavtale. Ingen avtale om kjøp neste sommer. Oppdatert: Rodgers bekrefter Carroll er i London.

Liverpool skal ha akseptert at de ikke vil få solgt den store angriperen i dette overgangsvinduet, og har latt Andy Carroll dra til West Ham for medisinsk sjekk i dag, skriver Tony Barrett i The Times.

Spilleren vil leies ut til West Ham for denne sesongen, mot en utlånssum på £1 million, i tillegg til at London-klubben betaler lønningene på £80,000 i uka.

Brendan Rodgers hadde håpet at et salg av Carroll ville gjøre at han kunne forsterke laget. Han håper nå at Charlie Adam vil gå til Stoke City, som har bydd £5 millioner for spilleren de røde betalte £5,5 millioner for ifjor sommer. Everton skal også være interessert i skotten.

Oppdatert: I motsetning til budet til West Ham i juli, som forpliktet dem til å kjøpe spilleren for £17 millioner neste sommer dersom de holdt plassen - skal dette være et rent lån.

Oppdatert: Brendan Rodgers bekrefter til ESPN at Andy Carroll er i London for medisinsk sjekk hos West Ham. Han sier angriperen ønsker å spille kamper, og at han for øyeblikket ikke vil være førstevalg i Liverpool.