Cech hyller Suarez for fair play

Chelsea-keeper Petr Cech hyller Luis Suarez for fair play etter helgens uavgjortkamp på Stamford Bridge.

- Suarez bør få honnør for at han ikke prøvde å jukse seg til et frispark når han kom en mot en mot meg i annen omgang. Han prøvde verken å hoppe eller filme. Jeg fikk et rent spark på ballen, og sparket ballen i kroppen hans. Han opptrådte helt fair i situasjonen, siteres Cech av Liverpool Daily Post.

Cech mener imidlertid at Suarez ga Ramires en dytt før han headet inn Liverpools utligningsmål.

- Suarez er en smart spiller, og han dyttet ham i et øyeblikk da ingen av dommerne kunne ha sett det. Det er alltid vanskelig inne i feltet, for du har alltid en rekke hendelser samtidig, og du kan dømme frispark eller straffe på nesten hver eneste corner og frispark. Jeg vet ikke hvor kraftig dytten var. På det tidspunkt skulle vi uansett ha ledet 3-0, så vi skulle ikke ha behøvd å diskutere om det var en dytt eller ei i forkant av målet.

- Vi vet Suarez er farlig i feltet. Han har blikk for de riktige situasjonene, og han er en målscorer. Han er alltid på riktig sted til å sette ballen i mål, og det er noe du må være oppmerksom på. Dette er en gave noen er født med. Ikke alle har dette. Når ballen kommer inn i feltet er han alltid på riktig sted. Det er en flott egenskap å ha, og vi visste han ville være en farlig spiller for oss. Han er i form, og scorer mål. Dessverre fikk han muligheten til å score igjen.