Clarke håper på respons mot Wigan

Førstelagstrener Steve Clarke håper at Liverpools spillere virkelig vil være ute etter å revansjere seg for nederlaget mot QPR, når de røde møter Wigan på Anfield i morgen.

- Det er viktig at vi slår tilbake, så vi er ute etter en reaksjon fra spillerne. Vi ønsker at de retter opp inntrykket fra de siste minuttene av QPR-kampen, sier Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Klarer vi det, gjennom å jobbe hardt og spille opp mot vårt beste, samtidig som vi tar vare på sjansene vi skaper, kan vi se frem mot å kapre tre nye poeng, fortsetter skotten.

- Vi så Wigan i aksjon da de spilte 1-1 mot West Bromwich på hjemmebane i forrige uke, og de er et lag som liker å spille fin fotball. Vårt hjemmepublikum må være litt tålmodige med oss, for Wigan har et bra pasningsspill og vil tidvis klare å holde ballen i laget i denne kampen. De vil ha sine øyeblikk.

- De kjemper for sin Premier League-eksistens, og vi forventer en vanskelig kamp. Men de kommer ikke til å satse på langballer, for de liker å spille fotball langs bakken.

- De benytter et system som er litt annerledes enn de fleste andre lag benytter. De liker å benytte banens bredde, så det vil være en kamp som tærer på kreftene. Men vi føler at dersom vi får til å spille vårt spill, og spille på våre styrker, så er dette en kamp vi bør vinne.

- På dette stadiet av sesongen befinner du deg hvor du befinner deg på tabellen. Vi sier selv at vi burde hatt flere poeng enn vi har. Jeg er sikker på at Wigan også har spilt kamper hvor de føler at de burde ha fått med seg flere poeng.

- Etter å ha sett vår kamp onsdag kveld vet vi at ingenting er sikkert før kampen er over. Vi vil kjempe for hvert eneste poeng. Det er hva du må gjøre uansett i Liverpool FC. Et av Kennys favorittutsagn er at vi teller opp antall poeng når sesongen er over, og så får vi se hvor vi ender opp.