Clarke ser frem til ligaåpning mot Liverpool

Steve Clarke ser frem til å møte sin forrige arbeidsgiver i sin første ligakamp som ny West Bromwich-sjef. Clarkes mannskap er vertskap for Liverpool i seriepremieren.

Clarke holdt sin første pressekonferanse som ny West Bromwich-sjef bare noen få timer etter at terminlisten ble offentliggjort i dag. Han fryder seg over et så tidlig gjensyn med spillerne han trente i Liverpool.

- Jeg er henrykt. Jeg har bare gode minner fra min tid i Liverpool, så å møte dem i min første kamp på The Hawthorns er bare fantastisk, siteres Clarke av ESPN.

- Det skal mye til for at jeg blir opprømt, men jeg ble opprømt i formiddag.

Pressekorpset ville vite om Clarke følte at han ble dårlig behandlet da han mistet jobben i Liverpool.

- Det var skuffende å miste jobben min i Liverpool i løpet av sommeren. Fotballen har endret seg. Det kreves suksess umiddelbart, og du må prestere på det nivå som forventes uansett hvilken klubb du er i. Det er bare å kaste et blikk til Harry Redknapp i Tottenham, så ser en at suksess kun kan måles i konteksten til klubben du jobber for.

- Selvsagt var det skuffende. Jeg føler også med Kenny. Dette er hans klubb, og det var ikke hyggelig at han måtte forlate klubben på den måten. Så jeg føler med ham.

- Men spillet har endret seg, og du må akseptere at dette er prisen du må betale dersom du ikke klarer å innfri forventningene til folkene som driver klubben.