Coady ser frem til kvartfinalen mot Spurs

Liverpools reservelag spiller borte mot Tottenham i kvartfinalen i NextGen Series. En kamp kaptein Conor Coady virkelig ser frem til.

Kampen spilles på White Hart Lane onsdag 1.februar. Avspark har blitt satt til klokken 20.00 skandinavisk tid.

- Dette bør bli en god kamp. Vi spiller mot engelske lag hver uke, så forhåpentligvis er vi forberedt på det som venter oss. Denne turneringen har vært en fin læringsprosess for oss. Vi har spilt mot flere topplag. Alle lagene har vært ulike. Sporting Lisboa var fantastiske, og er et stort fotballlag. Wolfsburg og Molde var litt mer fysisk tøffe, så vi har fått prøve oss på ulike spillestiler, sier Coady til Liverpoolfc.tv.

- Jeg håper vi fortsatt har mye mer å gi i turneringen. Jeg føler at vi ikke har fått vist hva dette Liverpool-laget er kapable til i gruppespillet, så forhåpentligvis klarer vi å prestere opp mot vårt beste når vi nå møter Spurs.

Coady deler på kapteinsvervet på reservelaget med Andre Wisdom denne sesongen.

- Vi hadde et møte med Rodolfo Borrell før sesongen startet. Andre var kaptein på reservelaget forrige sesong, og Rodolfo ønsket en form for kontinuitet. Jeg hadde vært kaptein på hans U18-lag, så han spurte om jeg ville være kaptein i NextGen Series, noe jeg aksepterte med glede.